Признание покинутой любви. Addicted to retern

Пощечиной не откуплюсь
Когда мы не мосты
Между разлукой и рекою


Когда ты- другая
Болею невозможной встреч
Игрой в поддавки

Подарок возвращению
Тёмные очки судьбы
От страсти жара.

:::::::::::::::::::::::::::::

Abandoned Love Confession

I won't pay off with a slap
When we are not bridges
Between separation and the river


When you are different
I'm sick of impossible meetings
A game of giveaway

return gift
Dark Glasses of Destiny
Heat from passion.


Рецензии