Воскресение

ГОСПОДИ, ПОМИЛУЙ.
ГОСПОДИ, ПРОСТИ.
МИЛОСЕРДНЫЙ, ЛАСКОВЫЙ,
ДУШУ ИСЦЕЛИ.
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ИЗ МЕРТВЫХ,
СМЕРТИЮ СМЕРТЬ ПОПРАВ
И СУЩИМ ВО ГРОБЕХ
ЖИВОТ ДАРОВАВ.
АЩЕ И ВО ГРОБ СНИЗШЕЛ ЕСИ.
ГОСПОДИ, ПОМИЛУЙ.
ГОСПОДИ, ПРОСТИ.
БЕЗСМЕРТНЕ, НО АДОВУ РАЗРУШИЛ,
ЕСИ СИЛУ И ВОСКРЕСИЛ ЕСИ,
ЯКО ПОБЕДИТЕЛЬ, ХРИСТЕ БОЖЕ,
ЖЕНАМ МИРОНОСИЦАМ ВЕЩАВЫЙ:
ПАДШИМ ПОДАЙ ВОСКРЕСЕНИЕ.
ГОСПОДИ, СЛАДЧАЙШИЙ,
ГРЕШНЫМ ПОДАЙ ИСЦЕЛЕНИЕ.
И ТВОИМ АПОСТОЛОМ СВЕТ,
ДА РАЗДЕЛИМ С МИРОМ ДУХОВНЫЙ ХЛЕБ.
ЛАСКОВОЕ СОЛНЫШКО. ДОБРОЕ, КАК СВЕТ.
СПАСИБО, ТЕБЕ. ГОСПОДИ.
ЗА РАССВЕТ.
АНГЕЛЫ-АРХАНГЕЛЫ,
НА ПОМОЩЬ, НА ПОМОЩЬ,
НА ПОМОЩЬ.
В СЕРДЦАХ БОЖЬИХ ФАКЕЛЫ
ПРАВЕДНЫХ ПОБЕД.
ВО СЛАВЕ ВОЗНЕСЛСЯ ЕСИ.
ГОСПОДИ, ПОМИЛУЙ.
ГОСПОДИ, ПРОСТИ.


***
С МИРОМ БЕЗ ВОЙНЫ
***

ВОСКРЕСЕНИЕ


Рецензии