Hull Maailm

Koor:

Ma l;hen hulluks!,
Kui ;nnetu ma olen!
Maailmas s;ndinud!
Tugevad tuuled!
Kus on ;ks puder maailmast!
Ja n;;d olen ma tema!
S;; ja s;;!
M;ned probleemid ja kurjus!

P;rast koori

Hull maailm!,
Minu meelest!,
Halvad m;tted ja unistused!
Nad piinavad mind!
;ra lase mul magada!
Ma l;hen hulluks!,
Kurjuse maailmast!
Minu sees!

4 korda 2 P;rast koori

Ma l;hen hulluks!,
V;imsate tuulte maailmas!

1 kuppel.

K;ik n;ivad olevat
Et k;ik on h;sti
Aga see on mask
n;itleja,
Ja ma m;ngin
Kloun tsirkuses
hullud inimesed
Mida nad ;tlevad ja teevad
Nad ajavad sind hulluks!
Maailmad minu ;mber!

2 korda koor jne.

2 kupli.

Minule,
Istun ;ksi ja m;tlen
Sinu tuleviku kohta
Ja selgub, et keegi!
Otsustab minu eest
Kuidas saate
Et olla mina?
Ei saa aru,
Kes sa mulle oled?,
Ja ma olen hull!
Nagu iga;ks meist!
V;imsate tuulte maailmas!

2 korda koor jne.

3 salm.

Me tahame,
t;esed s;nad,
Aga ;ks saladus
Siin elades
Hirmutav,
P;rgu saladus
Uurige v;lja kogu t;de
Kus me elame?,
Aga parem mitte!
Jalutage unustatud!
Rahu!,
Mis pikka aega!,
Hulluks l;inud!

2 korda koor jne.

4 paarilist.

Me arvame,
Et maailmas on k;ik h;sti
Meil k;igil on
Aga see on lahkuse mask
Ja selle taga on kogu t;de
meie sees,
Need on hinge piinad ja oigamised,
hulluks minemas
Meie boss!
Pomiseb midagi!
Sisemiselt!,
Kuidas sellest k;igest aru saada!?

2 korda koor jne.

5 salm.

;pi, mine ja ongi k;ik,
Mida sul vaja on,
Oleneb sinust
ebaselge,
Mis ikkagi,
ma saan,
ma ei tea,
;ks mu peas
Surm k;nnib
l;kkab,
Tehke enesetapp!
Tapa ennast!
Hoolitse enda eest!
See on hull maailm!
Meie sees!

3 korda koor jne.


Рецензии