Muutuste Tuul

1 kuppel.
Ma l;ksin v;lja,
v;ljas,
jalutama
m;tlema
Aegade kohta
Millal,
Oli,
uuringud,
Armastus,
lapsep;lv,
Ja s;brad,
Ja siis,
Sa m;tlesid,
Mida k;ike,
Hea saab olema,
Ja kuidas,
kiire,
L;inud
Aeg!!

2 korda koor

Puhus!!,
tuul!!,
Muuda!!,
L;inud!!,
Aeg!!,
Kui k;ik,
See oli kena,
Kuni tuli
On aeg
lahkuda,
puhka,
Ja j;lle,
elada,
Huvitav,
Maailmas,
v;gev,
Tuuled!!

2 kupli.
M;lestused,
korda,
Igavesti ja igavesti,
J;tan meelde
Nagu see oli,
hea,
S;pradega,
Ja maailmas
Kus on Armastus,
Ja k;ige rohkem
lahe,
kohad,
Mira,
milline,
Mitte kunagi,
Ma ei unusta
Minu,
Hing!!!

2 korda koor.

3 salm.
Ma tahan,
tagasi,
Need,
aeg,
Millal,
See oli,
hea,
Ja l;ppude l;puks
Nii palju,
L;inud
Minu,
elu,
Justkui
V;imas,
vool,
aastad,
Mida,
L;inud
Ei ole m;rgatav
minevik,
Minu silmad!!

2 korda koor.

4 paarilist.
Ma ei unusta,
Mitte kunagi,
See elu
See armastus
Need n;od
milline,
Igavesti
naeratas,
j;rgnen sulle,
Ja sina,
Ja see
Ma ei unusta!!,
Mitte kunagi!!!

4 korda koor.


Рецензии