Гра - Кеrry s song - Cyberpunk 2077

Пісня по мотивам Kerry’s song з гри Cyberpunk 2077

Гра в житті моєму -
То найкращий друг, п'янка примара.
Жив і не тужив я.
Окулус робив мій світ безхмарним.
Сто разів на день я
Біг, вбивав, вмирав і знов родився.
Щось пішло не так.
Я відчуваю:

Застряг, залип,
Йде життя по колу, по колу.
Душа болить,
Проситься на волю, на волю.
Спіймати б мить,
Знятись, полетіти вітром в поле.
Застряг, залип…

Жив і не тужив я,
Та прийшла вона і серце вкрала.
Я її кохаю,
Але що буде завтра,
Я не знаю.
Наче треба щось в житті змінити.
Що його робити,
Що його робити?..
Життя таке складне,
Таке складне життя.
Вагаюсь я:

Застряг, залип,
Йде життя по колу, по колу.
Душа болить,
Проситься на волю, на волю.
Спіймати б мить,
Знятись, полетіти вітром в поле.
Застряг, залип…

Аудіозапис на YouTube


Рецензии