Лагуна хваль у небе

Тваімі вачыма васхваляюсь,
быццам лагуна хваль імкнецца,
ў іх жа я і заблукаюсь,
вачам тваім усё даецца.

І цемень тая не пагубіць
тваіх вачэй чароўны свет,
маланка крыўдзіць усе,
што ніхто такія зоркі не палюбіць,
але скупа яна,гучыць без думаў вольных.

Лагуна гэта ў нябёсы ўзлятае,
ды будзе худа хмарам,
цяпер яна там спачывае,
і хай гавораць,што ўсё вачам тваім далося дарам.

20.11.2022


Рецензии