Метелик

Метелик...на моїй долоні...
Зігрію подихом...не доторкнусь...
Не бійся - ти не у полоні...
На ніжні крильця тільки подивлюсь...

І вогник десь у грудях запалає,
Закалатає серце... хай на мить...
Метелик...як же я чекаю
Тебе...щоб вже не відпустить...

20.11.22.


Рецензии