Silence In Two

eye to eye silence
even if you bow your head
even if you turn your back
silence in two
eye to eye silence remains

silence is sadness
silence is bliss
silence is a question
silence is too many words

silence

even if you bow your head
even if you turn your back
eye to eye silence remains

because even silence is a silent embrace
because love is best heard in silence

silence as joy
because you
because you

silence is you




published on November 01, 2022 on my VK profile


Рецензии