Цёплы малiнавы звон

Цёплы малінавы звон –
вецер гудзе ў званіцы.
Хор таполяў за акном,
ён паўтарае…

О, Божа!
 
Балюча ж!!!

Зябка
ў бясснежжа глядзець
на памірання свабоды.

І не турбавацца аб тым – жыць…

Або ў смерць гэты звон…


Рецензии