Ти вибачай, але без нього я життя не бачу

Я не розумію навіщо мені ще хтось,
Коли в мене є він,
Моє світло у темряві та страшні часи,
Коли його посмішка осяює мені весь шлях,
Коли тону в ній, та в його очах.

Навіщо мені хтось крім нього,
Коли не з ним я буду пити чай,
Не з ним і ранок зустрічати,
Лягати спати.

Навіщо мені хтось крім нього,
Ти вибачай, але без нього я життя не бачу.


Рецензии