Милуюсь я тобою

Милуюсь я твоїм волоссям,
Коли цигарку ти смакуєш,
Там під вікном: дівочі коси,
І квіти квітнуть під вікном.

Читаю хайку, гортаю сторінки,
А у думах лише ти сидиш, лише один ти,
Дивуюсь, чому так?
Спитав: про що мрієш?

Підеш по груші,
Сам їх помиєш,
Наріжеш,
До блиску блистять.

І що ж тобі відповідать?
Милуюсь я тобою.


Рецензии