За все безмежно дякую

.За все безмежно дякую тобі,
що дарував так легко беззупинно
мені собою..Ти віднайшов мене в життя юрбі,
до тебе, ніби до цілющого джерельця, лину.
.За все безмежно дякую тобі,
ти показав різницю між "пітьма" і "жити".
За тебе всі тепер мої ті молитви,-
я дякую за те, що ти навчив просто цінити.


Рецензии