сторицею

.За п'ять хвилин написані роботи
і знову повертаюсь у вир реальної турботи
під небо, де летять безжально так ракети,
немов страшні ті зорі, полохливії комети..
.За п'ять хвилин заміна цілого життя
і людям не приходить в совість каяття,
що їм повернеться сторицею в багато поколінь
все те, що зараз роблять найстрашніші із творінь..


Рецензии