Кошенятко. Лисичка. Кохана

..Кошенятко. Лисичка. Кохана.
Дружина. Милота. Бажана.
Сенс життя та та доля єдина.
Безперечно твоя Половинка..
..Ніжний. Вірний. Коханий.
Жулік. Бездонність тих карих.
Щастя в кожній секунді підтримки
і повчання в простому так стрімко..
..Ми. Нас двоє. З одного ми тіста,
не важливо, де зараз зависли.
Всі недоспані ночі - лиш наші.
Ми кохали. Життя стало кращим.


Рецензии