Жага до жартiв

Це факт,
життя вінтажний жарт,
а, може, жартик.
Бульбульки мильної азарт,
шарудний фантик.

Життя…
Чи жарт, чи напівжарт
не завжди добрий.
Як довбане із неба жах,
душа за обрій.

Життя -
ошатний креш жоржет
відтінку танго
і безпорадні Юнг та Янг
супротив танків.

То так,
життя потужний жарт,
ще й небезпечний.
Бо не існує укриття
для самовтечі.

Життя.
Виснажливі страхи
ракетних стартів,
та попри зірвані дахи -
жага до жартів

Сніг лінеаром нуво-ар,
жоржин курчатка
і адідаси тубулар.
Життя спочатку…


Рецензии