Дви дорогы в одний

      Дві дороги в одній
        пісня

Дві дороги встелились
під небесним поклоном –
Обрій жде щохвилини
у замріяне лоно…
Два крила, дві дороги,
роздоріжжя, пороги –
Наша доля змикає
під обіймами таїн…

Ці ось знайдені разом,
чи під галсом, чи градом.
Все ж збулася порада –
в днях густих, водоспадом –
Мудрість Ангела дружня
й спала тужна напруга.
Знов заплава широка –
берег… кроки у спокій…

Будуть – бурі і вітер,
будуть – весни й суцвіття…
Як долоня в долоні –
не біда й білі скроні…

Дві дороги в борні,
дві дороги в одній…

08.06.2010р.


Рецензии