А снiг кружля

А сніг кружля, кружля навкруги
Вкривая землю, сірість стер.
Сріблястим килимом, мов вдруге
Вже й подих свіжості завмер.

А на віконцях візерунки
З‘явились, наче з кришталя.
Природні, дивні подарунки -
То завітали холоди.

Хай сніг кружля, танцює наче
Сріблясто-біло навкруги.
Морозно відтепер, одначе
Й хуртелить подихом зими…


Рецензии