Viimane V imalus

1 kuppel.

M;nikord
Maailmas,
Elus,
Seal on
Hetked
Millal,
elu,
Annab
aeg,
Kuid siis,
raske,
troll,
Sina,
Ja sina,
Ei saa,
m;ista,
Mis on raskem?
Ellu j;;ma?,
Troll?
V;i kuri?
V;i s;da?
Vahel?!,
Kaks?!
k;ljed?!,
Genesis?!,
V;i reeturilt?!
Armastus?!

2 korda koor

Viimane!,
V;imalus!,
On alati!,
Annab!,
Sina elu!
Nagu armastus!
Ja s;da!
M;elgem!
Ja vali!
Viimane valik!
Sinu!

P;rast koori

Ma annan sulle!,
Viimane v;imalus!,
V;i armastus!
V;i rahu!
V;i igavene!
Meie s;da!
L;petama!

2 After Chorus 5 korda

Igavene!,
Viimane!,
V;imalus!,
Annab sulle!
Sinu elu!,
JA MINA!

2 kupli.

Vaatamine
Selle kohta
elu,
ma tahan,
Usu,
Mis selle sees on
Kurjust ei tule
Ja s;jad
Ja hais nende j;rele
Kes ;tleb
Mis elu
Kohutav
raske
See ei ole t;si,
Lase sel minna!,
J;; vait!
Ja elu!
Ilus!
Vastupidi!,
L;ppude l;puks, hommikul!
Iga p;ev!,
s;rab!,
hommiku valgus!
Aga elus!
Seal on!,
Viimane p;ev!,
Millal!,
J;;nused!
L;petama!,
Teie igavesed!
Asjad!,
Ja paranda see ;ra!
Teie igavesed!
Vead!,
Ja patud!

2 korda koor jne.

3 salm.

Millal,
on tulemas,
p;ev,
Ja sina,
Kas sa arvad
Kuidas tal on,
See l;heb m;;da
Veelgi t;htsam,
Kuidas l;heb
Sinu elu,
Ja sinu armastus
Ja saatus
Ja eesm;rk
V;ib-olla paraku
kuristik,
V;i elu
Annab v;imaluse
Iseendale
manifest,
Selles
igavene,
elu,
sinu oma,
Kus pole enam ;htegi
Pole h;bi
Pole hea
Enne sinu oma
saatus
Ja see on sinu
igavene v;itlus,
Temaga!,
To!,
V;;rima!,
Sinu viimane!
V;imalus!,
Tundmatu!,
Tema!

2 korda koor jne.

4 paarilist.

Iga
Teiseks
Iga,
p;ev,
Ja hetk
T;htis
Olla
Nii et mitte asjata
Kehastunud s;dalane,
V;itma
Kurjus nimes
Sinu armastus!
Sinu saatus!
Milline!
K;ik ootab!
Sa ;ra!
Nagu unistus!
Ja ;rge j;;ge ilma!
Minu!,
Ainus!,
V;imalus!,
Kui uksed!
Avatud!,
To!,
Saavutage see!
Ja saada!,
Enda jaoks!,
Sinu jaoks!
Igavene elu!
Ja hinged!
Igavesti ja igavesti!

2 korda koor jne.

5 salm.

armas,
Kallis,
Sul on,
Viimane v;imalus,
Mulle
T;esta,
Teie k;rgeausus
Ja lojaalsus
mina armastuse p;rast,
Saatuse nimel
Ja ;nne
vaikne,
Sinuga,
V;i sina!,
Loll!,
;kskord!
Sa lahkud!
Minult!,
No mine ;ra!
Juhus!
Mina siis!,
Rohkem teile!
Ma ei anna!
See on siis!
Sinu probleemid!,
Mitte minu!
Kui sulle meeldib!,
T;esta seda!
See on minu jaoks!,
;ks kord ja igavesti!,
ma annan!,
Viimane v;imalus!,
Sina! Ja kui mitte!,
Siis kao minu juurest ;ra!
Igavesti ja igavesti!

2 korda koor jne.

6 paarilist.

Viimane,
juhus,
Sina ja mina
Dan,
Mitte niisama
Ju ta on
Kellele,
T;esta,
Ja n;ita
ennast niimoodi
Mis sa oled
Sa oled nii,
Ja ma olen selline
Ja elu
Sellised
Mulle ei meeldi?,
Lahku!,
Nagu?!,
Siis ela!
Armastus!,
Elu ei ole sinu!
Meister!,
Aga mitte igavesti!
Elu saab olema!
Serveeri!,
Ja kuulake!
Sina!,

3 korda

Sellep;rast!,
Sinu juures!,
Viimane v;imalus!,
N;ita ennast!
Seest ja v;ljast!

3 korda

To! Igavesti ja igavesti!,
Saage k;igest aru!
L;ppude l;puks on see sinu oma!
Viimane v;imalus!,

3 korda

Igavesti ja igavesti!,
Kas ta on sinuga!,
Sinu elus!

4 korda koor jne.


Рецензии