Pimeduse Romb

1 kuppel.

M;nikord
Meie,
maailm,
Nii palju,
kohad,
Nii palju,
s;ndmused,
Ja lood
Aga on
s;mbolid,
asjad,
Ja koht
Ja s;ndmused
milline,
Me ikka,
Ei ole ;ppinud
Ei tundnud ;ra,
Ja ilmselt
Me ei saa teada!
Mitte kunagi!,
L;ppude l;puks, meie!
Segab!,
J;udu!,
Nagu!,
Arvud!,
Nagu!,
kivi!,
Ja joonistus!
Milline!,
Udune!,
Minu m;istus!
Ja t;mbab mind!
P;hja!

2 korda koor

Pimeduse romb!,
J;upomm!,
Pimedus!,
Milline!
Tindiga!
Lubatud!,
Ja see venib!
Ja v;ta ;ra!
Sealt!,
Pime!,
Must v;rv!,
V;i viivitada!
sina seal!
Igavesti ja igavesti!

P;rast koori

Pimeduse romb!,
Eraldab!,
Teised!,
S;nge!,
Ja paljude jaoks!
Kohutav!,
Maailmad!,
;mberringi!,
Ja kakleb!
Kustub!,
Valgus!,
Igale poole!,
P;rgus!,
Oli k;ike!
Tume!

2 After Chorus 5 korda

Pimeduse romb!,
Maailmad!,
Valguses!,
Ja pimeduses!
Igaveses!
V;itle!,
Sinu vabaduse eest!

2 kupli.

Ma n;en,
kuidas,
rahulikult,
Maailmas,
Maapinnal,
hulgas,
rahulik,
Ja v;imas
Vetrov,
M;rkmed,
J;rsku
Sa n;ed
ise,
olemus,
Ja elu
sellest,
Genesis
Millal!,
T;de!,
Tume!
Ja uksed!
Rahu!,
N;idake!,
Sina!,
;he jaoks!
Suur!,
Lab;rint!,
Sees!,
Sinu maailm!
See on sinu!
pomm!,
Pimedus!,
Mis tapab!
Sina! Sees!,
Sinu hinges!

2 korda koor jne.

3 salm.

Ma n;en,
kuidas,
Nad tahavad
ellu j;;ma
Selles
tahke,
askeldama,
Kus on ;ks
katk,
Ja segadus
elu,
Ja hinged
Tema,
Pealegi!,
Millal!,
T;;tab!,
Kristall!,
Pimedus!,
Teistmoodi!,
Tunned!
Kas tunnete!
Mina ise!,
Selles!,
Rahu!,
Selles!
V;itlus!,
Ja s;da!
Rahu eest!,
Maailmas!,
Hele!,
Tumedad!
Kohutav!
Vetrov!
Ja maailmad!

2 korda koor jne.

4 paarilist.

Ma n;en,
Kui tume
Sinu silmad,
Ja rahu
sinu oma,
kus,
Sa elad,
Ja igavesti
Proovin
Elu!,
Tema!,
Rahu!,
Salvesta!,
Aga detailid!
Ja asjad!
See!,
Genesis!,
;ra anna!,
Sina!,
rahulikult!,
Ela!,
Maailmas!,
Tuli!
Ja olemine!
Elus!
Du;;!,
Kus on pimedus!
V;i valgus!
Selge!,
Ainult sina!
;ks!,
tule!
Vali!,
Mida?!,
pool?!,
Kas valite?!

2 korda koor jne.

5 salm.

Ma n;en,
keegi,
joonistab,
siluett,
pimedus,
Ja keegi
Valgus,
lisab,
sellesse,
Aga ;ks
Tapab
Valgus,
Aga ;ks
valgus,
Tema omadele
pimestav,
Tema
Igavene
vaenlane
ise,
Ja ta,
Mitte kunagi,
Ei hoia
Sinu suu!
Lukustatud!,
Ja karjub!
Maailmale!
Ja arusaadav!
Kes on n;rk!
Ja kes on tugev!
Looja!,
Valgus!,
V;i reetur!
Ja tema igavene!
Pimedus ja surm!

2 korda koor jne.

6 paarilist.

Pimeduse romb,
Justkui
kiht,
tume,
S;nge,
amulett,
pane selga,
Sinul,
Ja sina,
Kas sa arvad
Milline amulett
p;;stab
Surmast
S;jast
Pahatahtlikkusest
Umbes,
Sina,
valgustatud,
tume,
Ja tuld!
Pahatahtlikkus!
Raev!,
S;jad!
Ja inimesed!
Milline!,
Pikka aega!,
Rahu!,
Tahad!,
Mitte s;jad!
Tulemas!,
Liigub!,
Pimedusest!
Milline!
Sest!,
Amulett!,
pomm!,
Pimedus!,
Kujutage ette!,
Sina!,
Aga igavesti!
See valutab!,
Ja see piinab!
Du;;i all!,
Sina!,
Romb!,
Pimedus!,
Igavesti!,
Varemed!,
Ja see piinab!
Sinu hing!
Ja kogu maailm!
Sinu ;mber!,

3 korda

Igavene amulett!
Pimeduse romb!,
L;pmatu pomm!,
Kurjus ja pimedus!

4 korda koor jne.


Рецензии