Maa Sooled

1 kuppel.

Maapinnal,
Pinnal,
elusid
hingab,
elu,
mereline,
taevalik,
maise,
Ja sees
;ks palavik
;ks p;rgu
Aga ka s;da
Meie
planeedid,
Kus k;ik on
liigid,
tulekahju,
Ja s;gavused
Saladused!,
Maa all!

2 korda koor

Maa all!,
Sooled!,
Ja tuld!
Kuumus!,
S;da!,
Meie oma!
Planeedid!,
Maa!,
Ja saladused!
n;gemata!,
Inimene!
Silm!
L;ppude l;puks, seal!
Ta ei saa!

P;rast koori

maa sisikond!
Suurep;rane!,
Hinge saladused!
Meie Maa!
Meie oma!
Majad!,
Kus me oleme!,
S;ndinud!
Kasulik!,
Rohkem kui kunagi varem!

2 After Chorus 5 korda

maa sisikond!
T;is!,
Saladused!,
Meie Hing!

2 kupli.

Ajaloos,
Raamatutes
Kirjeldatud
Enne elu
Ta oli,
rahulik,
Kuid ebatavaline
need
Mida,
s;ttinud,
gaasid,
udud,
j;e kohal,
;le j;rve,
Mere kohal,
Kus on paarid
Ja hinged
Elusolendid,
mis kord
Olemas!,
Siin!

2 korda koor jne.

3 salm.

fossiil,
J;;nused,
Ja minevik
aeg,
Milline
J;i,
Meie,
Hing
Ja ajaloos
Planeedid!,
Maa!,
Kus sa elasid!
dinosaurused!,
Teised olendid!
Milline!,
V;lja surnud!,
Pikka aega!,
Ja j;;nused!
Puhka!,
Pikka aega!,
Maa all!,
Kus ammusest ajast!
Hingake!
Tuled!,
Elu!,
M;;dunud ajastud!

2 korda koor jne.

4 paarilist.

lugu,
Inimestest,
Ka,
ladustatud,
Paksuse all
maa,
laava,
Ja tuli
Kus ammu
Seal oli elu
N;;d
Ta on teistsugune
Ja ajalugu
puhkab
surnuaed,
Igavene
aare,
surnud,
Inimestest!,
Ja minevikus!
Elu!,
Maa all!

2 korda koor jne.

5 salm.

maa sisikond,
Nagu raamatukogu
kauplused,
teadmised,
planeedid,
Ja ajalugu
Nagu teadmised,
teadmised,
Kui v;imalik
Kiiresti edasi
Tagasi,
Ja n;e
minevik,
iidne,
korda,
Ja mida
Nad olid,
Siis
Kaua aega tagasi!,
L;ppude l;puks, planeet
;tlen!
ajalugu!
Kus me pole olnud!
Sinuga!

2 korda koor jne.

6 paarilist.

Loeme,
Me v;itleme
Kuri,
Parandame
Vead
Ja patud
minevik,
p;evad,
Ja l;putult
s;dalane,
milline,
Kas olid,
;ks kord
Pikka aega,
Ja lahkus
rada,
Ja haav!
Valu!,
Rahu nimel!
Kui sa kaotasid!
Iga!,
T;kk maad!
Nagu nad oleks selle v;lja t;mmanud!
Juukselapp!

2 korda koor jne.

7 salm.

maa sisikond,
on salvestatud,
surmav
kus,
ringi torkima
Ei ole seda v;;rt
Seal on magma
laava,
Ja temperatuur
V;ga,
K;rge
L;ppude l;puks, seal
Hingake
elada,
Igavene p;rgulik,
Tuled ja hinged
Mis pikka aega!
Seal!,
Seal on ;ks kurjus!
Teritatud!,
P;rgus!,
Hinge h;;ded!
Kuulake!
Pidevalt!,
Sealt!,
Seal ta on!,
Kohutav!,
T;de!,
Aeg!,
Maa sisikonnast!

4 korda koor jne.


Рецензии