Tule Muusika

1 kuppel.

Tuli m;ngib!
Maailm p;leb!
Tuletantsu all!
Me ei saa aru
Aga ainult k;si
Rokkar saab!
M;ngi!,
Tule muusika!!!
K;e abiga!!!
Hing!! Leegid!!

Koor 2 korda:

Tule muusika!! Tuli!! Tuli!! Tuli!!
Tule muusika!! Tuli!! Tuli!! Tuli!!
Tule muusika!! Tuli!! Tuli!! Tuli!!
Kogu maailm p;leb!
Kogu maailm p;leb!
Kogu maailm p;leb!
Tuli m;ngib k;ikjal!
Tuli m;ngib k;ikjal!
Tuli m;ngib k;ikjal!
Ja tantsib tulega!!
Tulelained ;mberringi!!

J;relkoor:

Tule muusika!! Tuli!! Tuli!!
Tule muusika!! Tuli!! Tuli!!
Tule muusika!! Tuli!! Tuli!!
Terve maailm tantsib!
Ja see p;leb l;putult!
M;ngi tulemaailmas!!
Ja siis saab k;ik korda!!

Tule muusika!!

2 kupli.
Nii igav,
Elu l;heb edasi
Sajab,
Ja siis ilu
Aga kord,
Taevane valgus langes
Ja siis algas kontsert!
Tuli!!

Koor, j;relkoor ja 2 j;relkoor.

3 salm.

Tuli koputab
Ukses,
Tantsime
Hakkame laulma
Ja panid maailma p;lema
l;;mav
tulekahju
See pani kogu maailma p;lema
See p;leb l;putult
Nagu k;;nal
Ja tuld s;damest!

Koor, j;relkoor ja 2 j;relkoor.

4 paarilist.
S;rmede koputamine
M;rkmete j;rgi
Ja stringid
Tuli k;ib k;sik;es
S;da p;leb
Ja elu areneb
v;imas elu,
Tuli,
Hingeleek!!,
Tule muusika!!,
M;ngib l;putult!!

2 korda Koor, j;relkoor ja 2 j;relkoor.


Рецензии