Hades Surnute Kuningriigi Jumal

1 kuppel.

All istub v;imas valitseja,
Mitte kusagil s;gavamal
Seal on surnud hinged
Ja ta hoiab ka kurje,
Sinu allilmas
Istub seal iidsetest aegadest
Ja hirm v;tab meid ja v;riseb,
;le kogu keha!
Ja h;;led tulevad maa alt!!

2 korda koor:

Hades! V;gev surnuteriigi jumal!
Allilma jumal!
Kurja silmad vaatavad sind!
Ta hoiab surnute ja kurjade hingi!
S;gaval pimedal p;eval!
;rge vihastage titaan Kronose poega!
Ja Zeusi ja Poseidoni vend!
Ta on p;rgu maailma v;imas valitseja!
Ja kurjuse seadused, mis hoiab iseeneses!,
V;gev jumal Hades!
Iidne m;toloogiate jumal!

2 kupli.

Ole ettevaatlik,
;rge vaidlege s;gava maa jumalaga,
Ja s;gav p;hi
Ja sa ei saa seda
Ja ta saab selle kergesti k;tte!
;rge proovige teada saada
Mis seal p;hjas on salvestatud!,
Ja mis see p;hi saab!,
Kust tuleb h;;l mu peas?

2 korda koor.

3 salm.

Kui ;hel p;eval
Ma tahan teda n;ha
Pole vaja k;sida
Ta kuuleb su m;tteid
Ja ta hingab sulle selga
Nagu maa-alune draakon
Iidne ajalugu,
See hoiab tema v;imsat j;udu,
Ja tema m;irgamine ja h;;l on kuulda p;hjas,
Ja ;ra vaata talle silma
Ja h;;lelt v;imas
Maa-alune kuningas!
Surnuteriigi jumal Hades!!

3 korda koor.


Рецензии