Aegade Mehhanism

1 kuppel.

Elu l;heb edasi,
Tee on pikk ja ;ksi
Mine ja aeg l;heb
On aeg pedaale vajutada
Ja on aega sinna j;uda
Tule ja jookse!
Kuni tee p;;rdub!
Ja elu ei p;;rdu!
Ja see ei ole ootamatu!
Aegade p;;rded!

Koor 2 korda:

Aja mehhanism p;;rleb!
Ees on palju teid!
Astuge ettevaatlikult edasi!
Ja siis sa kukud!
Ja sa ei l;he sinna!
Reha lendab tagasi!
M;tle oma peaga, kuhu l;hed!
N;gu seda! See on aja mehhanism!

P;rast koori:

Aja mehhanism!
Siin on reeglid!
Ja sinu enda elu!
Mida ei saa muuta! Mitte kunagi!,
Ja loodud aeg!
Meie Looja!
See on elu ;mberringi!
Loodud suurep;rane!,
Aja mehhanism!
See on edasi ja edasi ja edasi!
Aja mehhanism!

2 kupli.

Kaks maailma, ;ks elu
Valikuid on palju, aga ;ks v;imalus,
Et t;ht p;leks
Sinu s;dames
Sinu hinges
Ja ta elab igavesti
Ja s;rab ereda laternaga,
Ja kuidas elu l;heb
Nagu l;pmatus!
Aja mehhanism!!

2 korda koor ja p;rast koori:

3 salm.

;rge murda ega murda
Aja reeglid
Ja piirid
Ja nad on ;;rel
Meie igavene elu
;ra kiirusta,
;ppige ja harutage k;ike lahti
L;ppude l;puks, pusle keerleb,
Ja seda on v;imatu v;lja m;elda
Meie paralleelsed ajaribad
Ja ;rge minge ;le ;;re
Sinu fantaasia ja kujutlusv;ime!
Aja mehhanism!!

3 korda Koor ja p;rast Koor.


Рецензии