Murykanya yngully saying

 

WE ARE AGAINST REVOLUTION
SUCH "ATMOSPHERE WON'T BE ALLOWED ANYWHERE ON THE PLANET"
AND NOT IN THE KAKADEMY AZ WELL
REUZYA
PERDANCYA
ARE THE REBEL ETATAE
AND ALZO THE LAZT SYBLYNG
WE WON"T ALLOW SOCIALIZM
WE ARE MONARCHYZTZ
AND WE ARE NOT SHARING ANYTHING
HO EVERYBODY LEARNED OUR
L''TON GAUGE
AND THUZ WE CAN'T ANYTHING
WE JUZT B, L->OU (F F AZ WE LL)


Рецензии