На полустанку падолиста

Осене, ти чарівна пора
золотих емоцій і овацій!
Що на повну я не запалав
у поезії - напів  пробачив.

Що медове почуттів тепло,
синьо-золота красуне Осене,
із бажанням майже все втекло
у пройдешнє стопроцентно прощене,

бо слова і прояви людські
непрості обставини не витіснили,
бо з тополі золоті листки
пролетіли потягами швидкісними.

10 11 2022


Рецензии