У цябе я закаханы

Ах, якi я закаханы,
Заварожаны табой.
Твае чары, як туманы,
Разлiлiся нада мной.
Голас чую - усё кiдаю,
I iмчуся да цябе.
Абдымаю, абдымаю,
А здаецца, што ў сне.
Як агеньчык -твае вочы-
Гэтак ярка зiхацяць.
I салодка iх у ночы
Апантана цалаваць.
Я пайду ўслед за табою,
Хоць куды б нi павяла,
I сустрэцца каб з бядою
Ты нiколi не змагла.


Рецензии