Неодолимые хмари октября-ноября

Неодолимые хмари октября-ноября.
Дорога в один конец. Вы рады или не рады?
Утки-шахидки в небе. Псевдопобедное «кря!».
Дегенерал командует ордой дегенератов. 
И где-то на дне реки сверкнёт белёсый голыш.
Обугленные стишата. Выцветшая бумага.
(А, может быть, есть надежда?..) Трескающийся камыш. 
И – явно не птица тройка – сгоревшая колымага… 


Непереборні хмари жовтня-листопада.
Дорога на один кінець.  Ви раді чи не раді?
Качки-шахідки на небі. Псевдопереможне «кря!».
Дегенерал командує ордою дегенератів.
І десь на дні річки блисне білястий голяка.
Обвуглені вірші.  Вицвілий папір.
(А, може, є надія?..) Тріскаючий очерет.
І – явно не птах трійка – згоріла колима…


Рецензии