Юрмала

Анаграммы.

Юр, мала
Юрмала!
Май - ори:
'Майори',
Спел и в
Спилве!
Пел, уел и
Лиелупе!
Миру пуп -
Пумпури
и дразнит
Дзинтари!
Тубы дул
Дубулты:
'Буду тыл!'
Перейди на
Приедайне,
спец осилим
лицом спеси
Сиполциемс!
А Рига ж -
игра ж, а,
и гараж!


Рецензии