Чомусь останн м часом

Чомусь останнім часом
Багато я про сум пишу.
Мабуть тому, що життя усіх і моє
Пов`язане із тим, що в житті є.

Недаремно ж люди говорять,
Що все , що відбувається в житті
Воно усе вертається назад
І може повернутись кожен час.

І так виходить,  що душа
Все відчуває на собі.
І якби не хотілося позбутись
Воно залишиться в тобі.

От і пишу про все сумне,
Що у душі так наболіло.
Цей біль мабуть ніколи не мине
Якби цього я не хотіла.

15.11.2022


Рецензии