Чому коли ти уже в л тах

Чому коли ти уже в літах
Так хочеться в дитинство заглянути
Тоді в ночі у снах літали ми мов птах
Але нажаль його нам не вернути.

А так хотілося б почути як біжить вода,
Як очерет перешіптується з вітром.
Де в долині виднівся густий туман
І він здавався тоді для нас дивом.

Побродити по чистій воді босоніж
Нарвати білого латаття.
Вплести його у коси як вплітали колись
І стрибати до ранку через багаття.

Це так було на свято Івана Купала
І ця пора нас усіх чарувала.
Мабуть на те молодість і дається,
Бо в цю пору душа в усіх сміється.

14.11.2022


Рецензии