Прийди до мене м й миленький

Прийди до мене мій миленький
На тебе я чекаю.
Вже темно на дворі,
А чи прийдеш не знаю.

Але чомусь не йде мій милий,
Я ж сяду на порозі
Та й буду дивитися
Хто йде по дорозі.

Дай хоч вісточку якусь
Чи тебе чекати.
А чи просто іти в хату
І лягати спати.

Може просто розлюбив ти
Мене молодую.
І десь в темному куточку
Цілуєш другую.

Може інша краща мене,
То ж щось, плакати не буду.
Якщо мене ти забув
Я теж тебе забуду.

12.11.2022


Рецензии