Тени твои чёрные

Тіні твої чорнії
Криються в пітьмі.
Очі сині - гордії,
В пеклі ми - самі.

Ти впусти погрітися
На вуглях сердець.
Дай мені скоритися.
Вкола ший - синець.

Відрубала голови
Зміям з небуття.
Та не мають демони
В серці каяття.

Ти летіла в полум'я,
Щоб зірвать кайдан.
Та згорів, як го;ловня,
Той, що був жадан.


Рецензии