Ноември 17-ти

Днес щеше да е празник,
но е  доста тъжен
делничен ден,
заседнал дълбоко в
душата.
Утрото -обвито есенна
мъгла,
укрила нейде светлината,
събрана в ъгъла на
тъмен скрин.
От няколко години
вече е така.
Без теб...
Без мен и ти сега
сама празнуваш
някъде високо
в Небесата.
Покой на душата ти!
Амин!

Фото: автора


Рецензии