Все так, як

Все так, як є. І ти, і я, і світ.
Звичайність - це не вирок, а спасіння
від тих, кому складаєш заповіт
з надією на власне воскресіння.

І дух сумний - не кара із небес
за вільний крок невільними стежками,
де кожний другий видихся і щез
між штучними добродіїв вінками.

Всміхнися. Темні хмари не для нас.
Вони шукають тих, хто прагне ночі
не раз в житті, а майже повсякчас,
бо світлом бути в темряві не хоче.

А ми з тобою - класні диваки,
що хай і десь сумують, але згодом
шукають одне одного руки,
щоб визначити вічність - епізодом..:)


Рецензии