Хай так буде

Я божеволіла від тебе.
Ще й досі маю цей синдром.
Але тепер думки про себе
Берусь порівнювать з добром.

Якщо не бачу перспективи,
То відпускаю їх за край.
Навчилась діяти сміливо -
Бо час тіка́є, зазвичай.

Якщо тобі з цим жити важко,
Згадай як підло діє гріх.
Хай почуття, як біла пташка,
Повернуть світло, радість, сміх.

Хай буде чистим все повітря,
Яким ви дихаєте вдвох,
Хай стане теплою палітра
У планах спільних, багатьох.


Рецензии