Восень - чырвань, восень - жо цень...

Восень  -  чырвань,
Восень  -  жоўцень,
Восень  -  золата ў лагчыне,
Пад стракатай, шчыльнай коўдрай.

Ты вандроўнік  -  адпачні,
Думкі з клопатам  -  адкінь,
Нагадай, куды зыйшлі
Твае травеньскія дні.
-
01.11.22. 


Рецензии