Ти янгол небесний

Ти знаєш, я зловила себе на думці,
Що в моєму житті Янгол з'явився
А знаєш це хто?Це ти моє сонце,
Постукав у серце і притулився...

Тебе не було і мені було млячно,
Не знала куди у житті себе діти,
А ти ось прийшов і саме так вчасно,
Навчив мене знову трохи радіти...

Коли тебе чую, мені знову спокійно
А знаєш чому? Бо тебе відчуваю
І знову занурююсь у свою мрію
Туди, де щаслива і палко кохаю...

Коли тебе бачу, то серце тріпоче
А знаєш чому? Бо з тобою єдині
І рветься душа до тебе , бо хоче
Бути з тобою , до цього і лине...

Ти знаєш, я знову повірила в казку,
Де все так складається щастям великим,
Бо ти завжди вчиш , як не було б важко,
Бути як ти- Янголом сильним...

Ти завжди говориш, щоб я пом'ятала,
Щоб у житті не сталось жахливе,
Ти поруч зі мною за руку узявшись
Ідеш по життю - моя половина...

Мій Янгол Небесний, що Силами даний
І я розумію, що це так важливо,
Вірить і знать, що є ти коханий,
Де б ти не був, ти завжди прийдеш...

Ти мій Янгол Небесний...


Рецензии