Тет-а-тет

Якось буде, сподіваюсь -
Так кажу собі весь час.
Та невдовзі намагаюсь
Всіх позбутися образ.

Залишати їх не варто,
Розберу їх по одній.
Втім, дивуюсь як багато
Відбулось складних подій.

Може тільки я гадаю,
Що зі мною щось не так?
Але ж досі потерпаю
Від небажаних атак.

Це неврози, чи хвороби?
Чи в цілому весь букет?
Із душею будуть спроби
Говорити тет-а-тет.


Рецензии