Сумую...

Я дуже за тобою сумую,
Мені тебе не вистачає
Знаєш чому? Бо люблю я
І поруч тебе бажаю...

Я хочу чути твій голос,
Бо стрімко так тішить,
Хочу чути знову і знову
Він, як колискова ніжить...

Я хочу бачити очі,
Бо вони мені такі рідні,
Дивлячись в них і немов би
В тебе занурююсь глибже...

Я хочу тебе відчувати,
Торкатись і просто любити,
Стояти і просто мовчати
І кожну хвилинку цінити...

Затримати час із тобою,
Прожити і насолодитись
З тобою бути собою,
Коханням єдиним грітись...


Рецензии