Весна 2022

Яка бува весна?
То я вам розкажу.
Весела, запашна..
І вибухи в саду...
Весна для всих, вона-
Це подих,це життя
Та в році цьом весна
Іде до небуття...
Не чути спів птахів,
Від спалахів - заря,
Від крові юнаків
Заплакала земля.
Весна тепер-це жах,
Не розквіли  сади...
І вибухів в містах
Чекаємо завжди.
Загарбники прийшли
У наш славетний край
Російськи вояки
Украли весни рай.
Яка бува весна?
Ми будем пам'ятати.
На захист стали ми
Вітчизну захищати.
І заклик на віка
Тепер буде лунати:
Вітчизна в нас одна,
Це - Україна Мати!


Рецензии