У кожноi панi e власная мить красоти

У кожної пані є власная мить красоти,
та мить, коли пані стає неймовірно красива,
і пані цю мить береже-зберігає ревниво,
щоб кращою з кращих цією красою світить.

Для когось ця мить – перша зустріч. I перша любов.
Для когось – обійми. I щось надзвичайно інтимне.
Для кого – під сонцем. Для когось – засніжене зимне.
Для когось – родити дитинку малесеньку знов.

Своя красота особлива у кожної є,
і кожна шанує свою красоту і плекає,
і кожна цієї красивої миті чекає,
щоб врешті почути: «Ти – щастя красиве моє».


Рецензии