Тополыный рай

  Тополиний  рай       

Тополиний рай, тополиний край,
Край Батьківський, край дорогий –
З тих ласкавих днів ніжно помахай
В сьогодення час, ностальгій…

Малахітова одіж там твоя
В солов’їнім співі пливе,
Аж  кармінова ляже спать зоря,
Місяченько в ніч оживе…

А весняний цвіт, що сердечний світ –
Вже й душа у пісні летить…
Падолист осінній – рахунок літ,
Каже, що життя лише мить…
14.11.2022р.






Рецензии