Камянi

Сэрцы - халодныя,
Душы - ледзяныя.
Малыя,
Вялікія,
Маладыя,
Старыя,
Мы коцімся у розным тэмпе
Па дарозе жыцця,
Стамляемся ад пастаяннага
Аб ухабы біцця,
Крышымся, сціраемся
Дзень пры дні.
Мы - звычайныя камяні.


Рецензии