Де вiршi моi про кохання

Де вірші мої про кохання
Чому стало менше їх...
Зараз є єдине бажання
Триматись своїх

Зараз шукаю поглядом
В натовпі два кольори
І вертаюсь подумки
До дому, до своєї землі

Чи стало в мені менше любові
Ні, мати вчила сяйво своє берегти
І зорі збирать світанкові
Що мерехтять у краплинах роси

Я вірю, повернуся додому
У степ, де вітер пестить лани
Все відбудуємо та відновимо
Як переможемо у клятій війні

08.11.2022


Рецензии