362. Антиутопия

Так яскраво горів,
І так швидко зотлів.
Чи тавро уже маю на лобі я?
І на вишках 5-Джі
Бачу я міражі -
Ми вітаємо тебе, утопіє!

Вас вітає Содом:
Час єднатись з гріхом,
Дати волю інстинктам тваринним.
Трансплантолога шприц
Скаже душам: "Скорись!
Хай же квітне людей чорний ринок"

Після сотень звитяг
Чи в нас буде життя,
На Землі майбуття, чи вже пізно?
Хай же вистоїть Русь! -
В неї в серці - Ісус,
І Його перевірка на міцність!

Серця темний канал
Розрива блек-метал,
І стара прокидається фобія.
Як шкода, що загас,
Але сяяв для вас -
Ми вітаємо анти-утопію!

листопад 2022


Рецензии