Подоконник полощет дождь

   Н.Бидненко
Підвіконня полоще дощ.
За балкони чіпляють хмари.
На безлюдді промоклих площ
Розчинились весняні чари.
Каже осінь: забудь усе,
Бо намарне твоє чекання
Й відділя не один парсек
Від другого кінця кохання.
Ти ж шепочеш ім’я моє,
Ти тривожиш дзвінком на світанні,
Та лишаєшся там, де є:
На другому кінці кохання.
***
Подоконник полощет дождь.
За балконы цепляются облака.
На безлюдных промокших площадях
Растворилось весеннее волшебство.
Говорит осень: забудь всё,
Напрасно твоё ожидание
И, отделяет не один парсек,
От другого конца любви.
Ты же шепчешь имя моё,
Ты тревожишь звонком на рассвете,
Но остаёшься там, где ты есть:
На другом конце любви.


Рецензии