Про травы

А траве не больно, когда на неё наступают человеческие ноги, звериные лапы, копыта? 
А траве не больно? Что чувствуют травы, когда на них наступают?
***
А травам не балiць, калi на iх наступаюць чалавечыя ногi, звярыныя лапы, капыта?
А траве не балюча? Што адчуваюць травы, калi на iх наступаюць?

Рацiслаў К. Стромень.


Рецензии