Р1к минув, як ти в1д нас п1шов

Рік минув, як ти від нас  пішов,
За вікном такий же день туманний,
Вічний спокій в небі ти знайшов,
А на серці не втихає рана.

Листопад, 13 число, день  цей
 для нас  завжди сумна дата,
Дуже рано ти з життя пішов
Мрій та планів було ще багато.

На могилу  до тебе прийдем
Нам з світлини щиро посміхаєшся,
В нашій пам'яті , серцях  живеш,
На завжди ти з нами залишаєшся.


Рецензии