Верь - Марат Нигматуллин

Вір

Що було - минуло. Не шукай.
Мріі у майбутнє відпускай.
«Зараз» - це найбільше, що в нас є.
Донеси любов - не розгуби,
Без жалю, без болю і журби.
Що горить у серці - те твоє.

Вір! Як же без тебе?
Вір! На всіх одне небо.
Вір! Любов освятила,
Саме тепер прокидається сила.
Вір єдиному Богу,
Вір! Як же без нього?
Вір мамі і тату.
Що є океан?
В ньому крапель багато.

І буде так, і буде ні.
І буде світло, буде тінь.
Ніхто не знає, що нас жде.
Коли життя прискорює свій біг
І вибиває землю із-під ніг,
Тримаймося за небо - все мине.

Вір! Як же без тебе?
Вір! На всіх одне небо.
Вір! Любов освятила,
Саме тепер прокидається сила.
Вір єдиному Богу,
Вір! Як же без нього?
Вір мамі і тату.
Що є океан?
В ньому крапель багато.

Оригінал:
Марат Нигматуллин «Верь»
Аудіо на YouTube music


Рецензии