Любов як промiнь

Що таке любов?
Іноді здається це просто слова!
Але іноді на самотинці дивлячись у небо
Вночі, ти бачиш зорі і твої думки летять
Летять до планет, що ти не бачив
В галактики яких ще ніхто не знайшов
Твоя мрія така далека і така тонка
Як промені світла, що мільйонами відбиваються від зірок
І летять крізь пустоту, між планетами та галактиками
Але ми бачимо його, ми кожної ночі дивимся на небо
Ми там з ними, з променями що летять в далечінь
І зупиняються в наших очах, що дивляться в темряву неба
Так і любов в наших серцях
Ми дивимося на людину що нам подобається
Ми хочемо бути з нею, ми майже рядом
Але життя іде і приходить темрява
І ми знову бачимо зорі, і в душі ми думаємо про них
Про тих кого ми бачили кохаєм чи нам сподобались
Але любов це річ мінлива як те світло що летить до нас
І не кожному знайти свій промінь що йому сподобається
Дуже важливо постійно дивитися в небо і чекати
Не легше і любити та чекати взаємності
Любов це промінь, який потрібно побачити
А знайшовши - ніколи не відпускати свій погляд
Завжди дивитися в перед і йти з цим променем по життю...


Рецензии